Foto: KoSSev

Nakon što je danas u Kosovskoj Mitrovici uhapšena jedna osoba za koju Kosovska policija tvrdi da je umešana u napade na pripadnike KFOR u Zvečanu, građani se okupljaju u centru ovog grada, glasno izražavajući nezadovoljstvo zbog svega što se dogodilo. Pripadnici Srpske liste nisu se oglašavali, a građani ih dozivaju uz povike "Izdaja", ali i pesmom "Izađi mala".

Kako javlja KoSSev, sitaucija je i dalje tenzična.

Građani su vidno nezadovoljni celom situacijom, javno iskazuju nezadovoljstvo prema Srpskoj listi, skandira se protiv srpskog predsednika, Aleksandra Vučića.

Prema nezvaničnim navodima, rukovodstvo Srpske liste nalazi se u jednoj od obližnjih zgrada, ka kojoj su se i uputili reporteri ovog portala kako bi to proverili i zatražili od njih da objasne šta se dešava i šta preduzimaju.

Međutim, na ulazu je bila grupa upadljivo mladih ljudi koja je, kada su novinari hteli da prođu, rekla da se tu ne nalazi rukovostvo ove stranke.

PROČITAJTE JOŠ

Pretpostavka je da se radi o nekoj vrsti obezbeđenja političkog rukovodstva.

Na pitanje šta rade na ulazu, poručili su da ga čuvaju.

Novinarka KoSSeva se predstavila i zamolila ih da Srpskoj listi prenesu pitanje u vezi sa trenutnom situacijom, odnosno šta preduzimaju tim povodom.

Sa druge strane, glupa mladića koja se nalazi ispred istog ulaza pokušava da uđe u zgradu, takođe zahtevajući odgovore Srpske liste.

U jednom trenutku su čak i zapevali pesmuizađi mala“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare