Veljko Lalić Foto:Nova S

Glavni i odgovorni urednik "Nedeljnika" Veljko Lalić bio je gost jutarnjeg programa "Probudi se", a jedna od tema bili su i predstojeći izbori. "Ovde samo treba da se verifikuju neki mandati", konstatovao je Lalić i dodao da pravih izbora zapravo i nema.

„Jako loša stvar se dešava u Srbiji. Mi nemamo stranačku infrstrukturu. U dekadama menjamo vlast“, kazao je Lalić i primetio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima strategiju „oslabi socijaliste i uništi demokrate“.

Prema Lalićevim rečima, jedno od izbornih iznenađenja ovih izbora mogao bi da bude pad socijailsta na rejting od oko 10 odsto.

„Socijalisti na 10 i na 15 posto nisu isto“, konstatuje Lalić i dodaje da bi najveća Vučićeva greška bila da na kraju odbije Dačića.

Lalić je komentarisao i predstojeći sastanak o Kosovu koji se očekuje 27. juna.

„Ne zove vas Tramp bezveze u Belu kuću. Ne mislim da će tog dana doći do istorijskog sporazuma, ali definitivno mislim da će biti nekih pritisaka, uz ponudu ekeonomskog paketa. Videćemo da li će se odmah tražiti neki potpis, ili će se organizovati neki Dejton dva na kojem bi se neke stvari rešavale“, rekao je Lalić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare