Marko Đurišić Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

Marko Ðurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Pirotu da su prioriteti UDS ekonomija, ekologija, zdravlje, obrazovanje i demokratija i da je rešavanje tih problema jediini način da se zaustavi odlazak ljudi iz Srbije.

„Prioriteti Ujedinjene demokratske Srbije su ekonomija, ekologija, zdravlje, obrazovanje i demokratija“, rekao je Ðurišić u Pirotu, saopštila je UDS.

Ðurišić je kazao da je programski budžet, usvojen na demokratski način u parlamentu, jedini put do rešavanja ovih pitanja. Dodao je i da bi se na taj način poboljšao ekonomski status građana i zaustavio njihov odlazak iz Srbije.

Odliv kadrova, naročito stručnih i uglavnom mlađe generacije, je jedan od najvećih problema sa kojim se suočava ova zemlja i obezbeđivanje normalnih uslova života, čime bi se zaustavio odlazak naših građana u zemlje Zapadne Evrope, je nacionalni interes Srbije.

„Samo demokratskom raspravom u parlamentu možemo imati programski budžet koji će rešiti ove probleme, obezbediti bolji ekonomski status građana i zaustaviti njihov odlazak iz Srbije,“ rekao je Ðurišić.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare