Foto: Zoran Lončarević

„Nemam nikake veze sa sajtom koji je nekada koristio LDP i morbidno bi bilo da ja koji sam toliko dugo proveo u bolnici danas reklamiram neke medicinske preparate“, kaže za Danas Čedomir Jovanović , lider LDP.

Prema njegovim rečima samo prošle godine je proveo čak 102 dana u bolnici i tokom tog perioda u istom danu je istekao godišnji zakup domena LDP i domena Čedomir Jovanović.

“ Postoje firme iz instranstva koje gađaju velike kompanije,a naš sajt je bio veoma posećen. Jedna takva firma je, kada je nama istekao domen, tražila da ga kupi. I kupila ga je. Kupila je i domen Ledomir Jovanović. Ja ne znam ni kako se ta firma zove, ni šta reklamira, ni ko stoji iza nje, ali sam angažovao advokata Stefana Petrovića koji je sa njima stupio u kontakt“, kaže Jovanović.

Dodaje da je LDP spreman da ponovo kupi domen koji je koristio i ta firma, kako ga je obavestio advokat, spremna je da ga proda.

„Međutim, godišnji zakup je 30 evra, a oni traže nekoliko stotina evra više. Sada je sve na advokatu“, navodi lider LDP i dodaje da je razočaran što je Danas objavio neproverene informacije.

„Nije to učinio Kurir , već Danas koji je štampao moju knjigu i sa kojim sam od njegovog snivanja. Za mene Danas nikad nije bio tabloid ,ali tabloidi nisu nikada pisali ovako o meni . U tekstu piše i da sam čuveni nasilnik. Zar je trebalo da pustim da me ubiju kao Mišu Ognjenovića“, kaže lider LDP za Danas.

Na svim nalozima LDP na društvenim mrežama, naznačen je sajt ldp.rs koji je nekad bio sajt stranke, dok se sada, na tom veb mestu nalaze reklame za kozmetičko-medicinske preparate.

Sajt se zove LDP Fitnes, i tu se sem slike proizvoda, navodi i gde i kako naručiti, kao i recenzije zadovoljnih potrošača.

***

BONUS VIDEO: Čeda Jovanović o incidentu na aerodromu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar