Foto:Tanjug/Zoran Zestic; Ivan Dinić/Nova S

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas se zahvalila bivšem predsedniku države Borisu Tadiću što je potvrdio Vučićeve reči da je Rio Tinto došao 2004. godine i da je pregovaranje krenulo u vreme mandata Koštunice. Zanima je zašto je toliko ćutao.

U intervjuu koji je dala danas za Tanjug, pored izjave da protesti isključivo imaju veze sa politikom, a ne sa Zakonima o referendumu i eksproprijaciji, Brnabić se javno zahvalila Borisu Tadiću, izjavivši da se slaže sa njim da takve projekte ne treba odbacivati pre nego što se obave studije.

Pročitajte još:

„Zahvaljujem Tadiću što je potvrdio Vučićeve reči da je Rio Tinto došao 2004. godine, kao i da je pregovaranje krenulo sa Zoranom Đinđićem, u vreme mandata Koštunice. Slažem se sa Tadićem da takve projekte ne treba odbacivati dok se ne vide studije. Mene zanima zašto je Tadić do sada ćutao? Aleksandar Vučić nema nikakve veze sa Rio Tintom. On je došao u vreme kada je Demokratska stranka bila na vlasti. O izmenama zakona o referendumu neka se oglasi Tadić takođe, jer je Ustav menjan 2006. Da se vidi da mi nemamo nikakve veze sa tim, već smo morali da postupimo u skladu sa ustavom i morali smo da poštujemo ovu zemlju. Šta će politički predstavnici na ulicama Srbije?“ rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić.

Bonus video: Boris Tadić o Dijani Hrkalović, slučaju Jovanjica i izlasku opozicije na izbore

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare