Teška saobraćajna nesreća na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada Foto: Instagram/192_rs

Majka povređenih devojčica J.S. (38), nažalost, preminula je usled zadobijenih povreda koje je zadobila u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu za Bački Petrovac.

„U Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine su dovezena kolima HMP nakon povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi dva pacijenta. Pacijent J. Ž. (36), primljen je sa teškim telesnim politraumatskim povredama, nakon kompletne dijagnostike i lekarske pomoći zadržan je na bolničkom lečenju. Pacijent J. S. (38) primljena je sa teškim telesnim povredama, ali je uprkos naporima lekara preminula u Urgentnom cetrnu Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodina“, rečeno je iz UKCV.

Pročitajte još:

Podsećanja radi, u smrskanom automobilu, pored žene koja je stradala, bio je i njen suprug koji je zadobio teške telesne povrede, ali i troje dece, od toga dve devojčice prevezene su u Dečiju bolnicu sa teškim povredama, a jedna je zadobila lakše.

Teška saobraćajna nesreća na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada Foto: Instagram/192_rs

„Tri devojčice uzrasta od 10, 9 i 7 godina odmah nakon nesreće prevezene su u Dečiju bolnicu, s tim da su dve devojčice zadobile teške telesne povrede, a jedna od njih prošla je sa lakšim povredama, međutim, zadržana je u bolnici radi detaljnijih pregleda“, kaže izvor Kurira.

Bonus video: Saobraćajna nesreća na Stupu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar