Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Privatna arhiva, MUP

Marko Pjanović, osumnjičen za pomaganje u ubistvu Ranka Radoševića Eskobara, izručen je prošle noći iz BiH.

Protiv Pjanovića se vodi istraga za pomaganje u Teškom ubistvu.

PROČITAJTE JOŠ

Kako saznaje Blic, saslušao ga je sudija za prethodni postupak u zakonskom roku od 24 sata. Pjanović se sada nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora, a očekuje se da ga sasluša zamenik javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, na okolnosti naredbe o sprovođenju istrag.

Foto: MUP

Kako saznaje „Blic“, uskoro se očekuje ekstradicija Azre Šabanović, koja je takođe osumnjičena za pomaganje, a nalazi se u BiH.

Podsetimo, Azra se sumnjiči da je zajedno sa Markom Pijanovićem dan pre ubistva Ranka Radoševića Eskobara bila na njegovom auto placu gde su se predstavili kao kupci automobila i sa njim se dogovorili da se sutradan u 11 sati nađu na pumpi u Rušnju gde će mu dati novac, a on njima vozilo. Pjanović slovi za vođu navijača Partizana iz Brčkog.

Foto: Privatna arhiva

Međutim, umesto njih na pumpu su došle ubice Luka V. (35) i Stefan Z. (28) i sa sedam hitaca usmrtili Eskobara 9. marta.

Eskobar je poznato ime u podzemlju, a za njega se čulo i nakon hapšenja klana Belivuk, kada je kod pripadnika grupe pronađeno vozilo na Radoševićevo ime.

Ubijeni Radošević slovi za vođu takozvanog nikšićkog klana, usko povezanog sa škaljarskim klanom.

BONUS VIDEO Hrkalović deo grupe koja je učestvovala u ubistvima? 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar