Foto: Pritnscreen/Twitter

Još jedan uznemirujući snimak, na kom muškarac fizički nasrće na ženu nasred ulice, pojavio se na društvenim mrežama, a kako korisnici navode, nemila scena je zabeležena u Sremskoj Mitrovici.

Kako se može videti na snimku za koji nije poznato kada je nastao, muškarac bez majice se unosi u lice devojci, a potom je silovito svojom glavom udario u njenu.

Veći incident, po svemu sudeći, sprečila je devojka koja je pritrčala i stala između njih. Šta se nakon ovoga dogodilo, nije poznato.

Kako smo u međuvremenu, nezvanično saznali, po svemu sudeći je reč o P. P. (27), koji je priveden zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilje u porodici.

Muškarac P. P. juče, oko 18 časova, u naselju Laćarak, na ulici, u alkoholisanom stanju glavom udario suprugu u predelu glave i naneo joj lake telesne povrede.

Osumnjičenom P. P. su izrečene obe hitne mere, o privremenom udaljenju iz stana i zabrani prilaska oštećenoj.

Podsetimo, sličan snimak nasilja nad ženom objavili su korisnici društvenih mreža pre nekoliko dana, a na njem se videlo kako muškarac napada svoju bivšu nevenčanu suprugu, a onda je ujeda za obraz. Dalje nasilje sprečili su mladići koji su naišli i oterali siledžiju.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar