Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Baka Jelenu sinoć je zverski napadnuta u Bačkom Petrovom Selu nadomak Bečeja kada su joj razbojnici obili kuću u kojoj živi s namerom da je opljačkaju. Oni su uhapšeni brzom intervencijom policije, a starica je za Telegraf dala potresnu ispovest u kojoj je otkrila detalje užasa koji joj se dogodio.

„Sinoć sam kao i svake druge večeri gledala televizor, svetla su bila ugašena, a u jednom momentu televizor se ugasio, što se često dešava kada radi više od 3 sata“, kaže baka i dodaje da je shvatila da je nestala struja kada je videla da ne svetli crvena lampica na televizoru.

Pročitajte još:

Kaže da se nije uplašila, jer je pomislila da je reč o nekoj vrsti kvara koji će do ujutru biti rešen, pa je legla da spava.

„Čula sam lupanje i slabije i jače, ali sam pomislila da je to moj mačak Sivko, pa se nisam uplašila“, kaže ova hrabra starica, piše Telegraf.

Pretpostavlja se da lopovi nisu ni znali da postoji deo kuće gde Jelena živi, već su prvo preterali po spratovima kuće, a tek kasnije su ušli u deo gde ona živi, verovatno ni ne znajući da je ona tu.

„Kada su ušli u sobu gde spavam, jedan od napadača jako me je povukao za kosu i oborio na pod, bilo ih je više. Jedan me je umotao u čaršav i konstantno me je šutao u glavu i u telo svom snagom i vikao mi je da mu dam novac, koji nemam“, priča Jelena suznim očima, ali opet punim hrabrosti.

VIDEO: Dan nakon eksplozije u Zrenjaninu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar