Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Taksista F.S. (21) uhapšen je jer je sinoć na pešačkom prelazu u Nišu vozilom udario pešaka koji je preminuo na licu mesta.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapsili su F.S. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično deloteško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On se sumnjiči da je sinoć upravljajući taksijem na pešačkom prelazu na Bulevaru Zorana Đinđića udariošezdesetčetvorogodišnjeg muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do48 sati I on će uz krivičnu prijavu biti priveden višem javnom tužiocu“, saopštila je niška policija.

Pročitajte još:

Do nesreće je došlo, kada je taksista naleteo na pešaka koji je gurao bicikl preko pešačkog prelaza. Za sada nema informacija kojom se brzinom kretao vozač automobila, ali da je išao brzo svedoči to što su i telo i bicikl odleteli par desetina metara od mesta nesreće.

Ovo nije prvi put da isti taksista ne poštuje saobraćajne propise, protiv njega je policija do sada podnela već 14 prekršajnih prijava.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare