Zagorka Dolovac
Zagorka Dolovac, Foto: Printscreen/video

Udruženje tužilaca Srbije (UTS) oglasilo se danas povodom upornog ignorisanja svojih kolega i nosilaca najviših javnotužilačkih funkcija najveće aktuelne afere, u javnosti poznate kao slučaj Jovanjica. UTS je na svom Tviter nalogu javno prozvalo republičku tužiteljku Zagorku Dolovac, tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića, kao i poverenika za samostalnost Državnog veća tužilaca Milana Tkalca, ocenjujući da su očigledno svi skupa zaraženi virusom ćutanja.

Zbog afera koje poslednjih dana i nedelja potresaju srpsko pravosuđe, na Tviteru se oglasilo i Udruženje tužilaca Srbije.

Pročitajte još:

„Virus ćutanja se širi. Pored Zagorke Dolovac, pozitivni su i tužilac za organizovani kriminal i poverenik za samostalnost DVT. Ili možda nisu primetili transformaciju sudskog postupka #jovanjica u rijaliti šou u režiji najviših državnih funkcionera? Možda je i zimski san počeo ..“, objavilo je na Tviteru Udruženje tužilaca Srbije uz fotografije vodiča za javne tužioce i zamenike javnih tužilaca pod nazivom „Zaštita od nedozvoljenog uticaja“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar