Foto:Dragan Mujan/Nova.rs; privatna arhiva

Bojan T. (24) koji je osumnjičen da je u sredu oko 14 časova ubio Dražena D. (33) iz Crne Gore danas će izneti svoju odbranu u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

On je nakon likvidacije „škodom“ pobegao u Dobanovce gde je pozvao policiju i rekao: „Ubio sam čoveka, Dražen se zove i poreklom je iz Crne Gore. Ne znam ništa o njemu, ali sam ga ubio zbog duga“. Bojan je tada dao tačnu lokaciju i predao se inspektorima.

Na osnovu barutnih čestica koje su mu uzete sa ruke utvrđeno je da je pucao iz pištolja koji mu je nađen u automobilu.

„Policija je na mestu zločina našla pet čaura koje su poslate na veštačenje. Osumnjičeni je Draženu na kraju pucao u glavu. Njegovo telo nađeno je na zadnjem sedištu BMW X6 i poslato je na obdukciju“, kaže naš izvor i dodaje da je policija pronašla mobilne telefone kod ubijenog i uhapšenog.

Ugrinovci ubistvo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Prema nezvaničnim saznanjima, oni će biti izveštačeni kako bi se otkrilo sa kim su komunicirali i šta je bio tačan motiv likvidacije.

„Znamo Bojana jer je živeo kao podstanar u kući u Ugrinovcima. Čuli smo da je tog Dražena upoznao preko društvene mreže i da su zajedno prevozili migrante. Bojan je hteo da izađe iz posla, ali nije zbog duga. I taj dan smo čuli da su se svađali. Verujemo da će policija otkriti pravi motiv“, kaže jedan od komišija koji tvrdi da je osumnjičeni Bojan iz Kikinde i da je odrastao u hraniteljskoj porodici.

Pročitajte još:

Kako smo ranije objavili, ubijeni Dražen D. je državljanin Crne Gore i ima kriminalni dosije. Njemu se u Bijelom Polju sudi zbog šverca 215 kilograma marihuane, a u Srbiji je osuđen na 18 meseci zbog pljačke menjačnice u Balkanskoj ulici i trebalo je da ide na izdržavanje kazne.

Prema pisanju „Vjesti“ Dražen je bio osumnjičen i za organizovanjem napada na bivšu taštu kada joj je uzeto oko 2.000 evra.

BONUS VIDEO: Velika akcija policije, zaplenjeno 120 kilograma marihuane: Na auto-putu presretnut „audi“ pun droge

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar