Ilustracija Foto: Irfan Ličina/Nova.rs

Na Lazara B. (22) i Darka P (34) nasrnula trojica mladića i pretukla ih štanglama, a povod je bio bizaran, policija traga za osumnjičenima.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu u slučaju napada na Lazara B. (22) i Darka P. (34) iz Beograda. Naime, dvojica prijatelja napadnuta su u subotu uveče u Zemun Polju i to, navodno, zbog konflikta su saobraćaju. Nezvanično, njih su štanglama tukla trojica muškaraca, a batinanju im se pridružila i jedna žena.

Pročitajte još:

„Prema prvim rezultatima istrage do sukoba je došlo zbog „blicanja“. Darko je tokom vožnje uperio svetla ka jednom automobilu u kome su bila trojica mladića i jedna devojka. Nakon toga su izašli iz vozila i napali Darka i Lazara. Tukli su ih štanglama, a zatim pobegli. Policija je saslušala pretučene i raspisala potragu za napadačima“, kaže izvor blizak istrazi.

I kod jednog i drugog muškarca konstatovane su teške telesne povrede po glavi i nogama. Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog za hapšenje nasilnika, ali je tražilo od policije da dostave sve dokaze koje su prikupili.

BONUS VIDEO: Tuča u bilijar klubu u Pančevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar