Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Facebook

Jožef M. (37) brutalno je ubio svog oca Jožefa, pre tri godine, a njegovo telo sakrio je u pomoćnoj zgradi porodične kuće u Subotici. Komšije su ispričale za portal Nova.rs da su se često raspitivale o čoveku čije je telo pronađeno pre nekoliko dana, ali da je njegov sin sve vreme govorio kako se on nalazi u zatvoru ili na psihijatrijskom lečenju izvan ovog grada na severu Srbije.

Prema dosadašnjim informacijama, Jožef je ubio svog oca tako što ga je izudarao lopatom, a potom je njegovo telo sakrio u pomoćnom objektu zgrade. Starijeg Jožefa komšije su vrlo dobro poznavale i za njega su ispričale da nije bio problematičan, ali je svima bilo čudno kako je odjednom nestao. Međutim, na svako pitanje o ocu odgovarao je kratko i svakom od komšija ispričao je drugačiju priču.

Pročitajte još:

Jedna od komšinica ispričala je za portal Nova.rs da je Jožefa poslednji put pitala za oca krajem prošle godine i da je njoj ispričao kako leži u zatvoru zbog vožnje bicikla u pijanom stanju, te da ga je policija nekoliko puta uhvatila dok je vozio pod dejstvom alkohola.

Foto: Facebook

„Stariji Mičik nije bio loš, ni problematičan čovek, ali činjenica jeste da je voleo da popije. U novembru prošle godine, kada sam srela Jožefa pitala sam ga kako mu je otac i gde se nalazi. On je meni tada prišao sa pričom kako ga je policija uhvatila nekoliko puta da pijan vozi bicikl i da je zbog toga morao u zatvor. Međutim, kada smo mi komšije pričali između sebe, bilo nam je malo čudno, kako je moguće da za takav prekšaj čovek bude već tri godine u zatvoru?“, priča nam komšinica.

Pročitajte još:

Ona objašnjava da su osumnjičenog za ubistvo često sretali na ulici, ali da im je svima postalo sumnjivo kada su u komšiluku čuli drugu priču, da se njihov stariji komšija nalazi na lečenju u psihijatriji.

„Često smo razgovarali o njima, zaista nam je delovalo nemoguće da čovek tek tako nestane iznenada. Neko od komšija nam je ispričao da je u razgovoru sa Jožefom saznao da mu je otac smešten na psihijatrijsko lečenje. Nekima je pričao da je u Kamenici na lečenju, drugima je rečeno da se nalazi u bolnici u Kneževcu, u Kanjiži. Više nikome nije bilo jasno šta priča“, objašnjava nam meštanka Srpskog šora u Subotici.

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Međutim, meštani su već previše pričali o nestalom čoveku, pa se pojavila priča i da se ponovo oženio i da je otišao u kuću svoje žene.

„Nekome je rečeno da se stariji Mičik oženio ponovo i da se odselio u kuću druge žene. Više niko nije verovao u te priče. Bilo je nelogično, on je stariji čovek, gde će on da se ženi ponovo, još da se odseli u kuću žene, zaista smo ostali u neverici kad smo to čuli“, zaključila je ova komšinica.

Telo nesrećnog čovek pronađeno je juče u porodičnoj kući, nakon što je Viši sud u Subotici naredio da se izvrši pretres kuće.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar