Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

S. D. (48) i S. L. (27) koje su povređene u nesreći na Dedinju kada se Nikola Petrović, nekadašnji generalni direktor Javnog preduzeća "Elektromreža Srbije" i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, automobilom „meklaren“, zakucao u ogradu u Užičkoj ulici i udario u „opel korsu“, otpuštene su na kućno lečenje iz Urgentnog centra.

Kako Nova.rs saznaje, povređene žene isto veče prevezene su u Urgentni centar, gde su im konstatovane lake telesne povrede.

One su na svu sreću u trenutku sudara, prema našim saznanjima, bile vezane sigurnosnim pojasom, a nakon pregleda upućene su u Dom zdravlja posle čega su otpuštene na kućno lečenje.

Saobraćajna nesreća u Užičkoj ulici Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Podsetimo, dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naložio je da se protiv osumnjičenog Nikole Petrovića podnese krivična prijava zbog krivičnog dela Ugrožavanje javnog saobraćaja.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića ulazio iz sporedne ulice u Užičku i tom prilikom nije propustio „opel korsu“, kada je došlo do sudara. Sa „meklarena“ su odmah nakon nesreće skinute tablice, a pripadnici MUP nisu dozvolili da ovaj automobil preveze AMSS, već, kako su rekli, to mora da uradi Parking servis.

BONUS VIDEO: Udes u Užičkoj ulici – šlep služba odvozi Meklaren Nikole Petrovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar