Foto: TANJUG/Greg Derr/The Patriot Ledger via AP

Saslušanje Brajana Volša, optuženog da je u novogodišnjoj noći ubio svoju suprugu Anu Volš, a potom se otarasio njenog tela, počelo je pred Okružnim sudom u Kvinsu.

Brajanovi advokati tražili su da se saslušanje odloži za 1. mart, što im je i odobreno, prenose novinari koji se nalaze u sudnici. Kako prenose, advokati su tražili odlaganje jer u predmetu, kako tvrde, nedostaju brojni dokumenti, poput naloga za pretres Brajanovog automobila.

Na licu mesta nalaze se novinarske ekipe koje će pratiti saslušanje.

Podsećanja radi, tužilaštvo je već iznelo u javnost brojne dokaze koji terete Brajana Voša, među njima i jezivu Gugl pretragu, koju je navodno obavio Brajan Volš, upotrebljavajući fraze kao što su: „Kako se osloboditi tela žene od 52 kilograma“, „Kako raskomadati telo“, „Posle koliko vremena telo počinje da se oseća“ i slično. Tužilaštvo je pronašlo i ručnu testeru za koju veruju da je jedan od klljučnh dokaza o tome kako se optuženi oslobodio tela žrtve.

Foto:facebook/privatna arhiva

Telo Ane Volš nije pronađeno i pretpostavlja se da je delove leša Brajan pobacao na deponiju i da su oni uništeni u spalionici. Ipak, policija i tužilaštvo su uspeli da dođu do materijalnih dokaza, koji jesu posredni, ali stvaraju jezivu sliku zločina koji se dogodio prvog dana 2023. godine.

Bonus video: Sofija Bogosavljev: Prema trenutnim informacijama epilog nestanka Ane Volš je koban

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar