poplave
Ilustracija Foto: N1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu tokom pojačane kontrole saobraćaja od 29. aprila do 5. maja zatekli su 29 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i trojicu koji su automobilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Saobraćajna patrola na području grada zaustavila je vozača (65) koji je vozio sa 2,8 promila alkohola u organizmu, vozača „golfa“ koji je imao dva promila, kao i muškarca koji je upravljao „vektrom“ sa 1,74 promila alkohola.

Dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „opel korse“, četrdesetšestogodišnjeg vozača mopeda i tridesetčetvorogodišnjeg vozača „audija“ policija je zaustavila na području grada i nakon testiranja isključila iz saobraćaja zbog upravljanja vozilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je teritoriji opštine Lebane zatekla i muškarca (40) koji je upravljao vozilom i odbio da se testira na psihoaktivne supstance. Sva sedmorica su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih su podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

U ovom periodu, saobraćajna policija otkrila je ukupno 308 prekršaja.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar