Foto:MUP Srbije; shutterstock; instagram.com/192_rs/

Mladića (18), kog su četvorica otmičara, među kojima je i jedan maloletnik, ugurala u automobil, a zatim njegovim roditeljima tražili 200.000 evra za otkup, pronađen je nepovređen u gepeku automobila koji je policija nakon filmske potere, presrela na gradskoj deponiji na Klisi.

Stravičan slučaj dogodio se noćas, oko 3.00 ujutru, kada su mladića (18) pod još nejasnim okolnostima, četvorica osumnjičenih otmičara ugurala u svoj automobil. O ovom dramatičnom događaju policiju je obavestio njegov otac, tvrdeći da su ga otmičari kontaktirali i da su mu tražili 200.000 evra za otkup!

Foto:instagram.com/192_rs/

Policija se odmah dala u potragu i analizom tragova uspeli su da lociraju otmičare. Videvši da im je policija za petama, otmičari su se dali u beg i usledila je filmska potera ulicama Novog Sada. Policija je uspela da ih zaustavi, a žrtva je pronađena u gepeku, srećom nepovređena. Zatečen je, kao i osumnjičeni, u automobilu slovenačkih registarskih oznaka koje je prilikom jurnjave ulicama i oštećeno.

Pripadnici MUP su identifikovali otmičare kao Novosađane M. R. (2003), S. B. Đ. (2003), G. B. (2003) i jednog sedamnaestogodišnjaka.

Foto:instagram.com/192_rs/

„M. R, S. B. Đ, i G. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu“, navela je policija u saopštenju.

U međuvremenu, na društvenim mrežama su se pojavile fotografije sa lica mesta, na kojima se vidi veći broj policijskih službenika i njihovih vozila, kao i automobil forenzike.

Oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić koji se zahvalio policajcima na spektakularnoj i brzoj akciji.

Bonus video: Uhapšena kriminalna grupa za trgovinu ljudima – terali Šapčane da prose u Italiji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar