Foto: Goran Srdanov/Nova.rs; Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede

Miloš N. (35) koji je jutros poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca bio je vredan i radan mlad čovek koji se bavio poljoprivredom, a njegovo poljoprivredno gazdinstvo je pre dva meseca posetila ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković.

To takođe ukazuje na to koliko su Miloš i njegov brat Marko bili primećeni kada je u pitanju bavljenje poljoprivredom.

sudaru sa autobusom kod Mladenovca Foto:TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Zajedno su obrađivali 90 hektara zemlje i brinuli o više od 100 grla stoke, a ministarka je tada istakla da su oni primer uspešnog poljoprivrednog gazdinstva u tom kraju i dodala da je impresionirana onim što je videla i čula od domaćina. Ona je skrenula pažnju i na to da Miloševa i Markova deca, iako još mala, mnogo znaju o poljoprivredi i životinjama, što ukazuje na to koliko su bili posvećeni svom poslu i želeli decu da nauče da rade, kako bi taj posao jednog dana preuzeli.

Mladenovac sudar Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Podsetimo, Miloš je poginuo kada je svojim automobilom prešao u suprotnu traku i udario u autobus. On je tada svoju tetku vozio na aerodrom. Njegova tetka bila je u poseti porodici jer su Miloševom ocu davali pomen šest meseci nakon što je poginuo vozeći kvad.

Miloša svi opisuju kao radnog i vrednog čoveka koji je radio od jutra do sutra. Nije pio i, kako kažu, „ne zna šta je alkohol“. Nije imao vremena za društvene mreže, već je znao samo za polje, traktor, brigu o kravama.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare