Foto;Shutterstock

P. M. (44) iz sela Svojnova, nadomak Paraćina, jutros je nakon svađe u porodičnoj kući sekirom napao i teško povredio oca D. M. (70) i majku D. M. (68). Prema saznanjima Nova.rs, osumnjičeni je u nervnom rastrojstvu, ocu zadao teške telesne povrede usled kojih se čovek bori za život, a majka je u stabilnom stanju.

Osumnjičenom P. M. je po nalogu dežurnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Jagodini određeno zadržavanje, a prema nezvaničnim informacijama, do prodičnog nasilja je došlo kada je P. M., inače registrovani psihički bolesnik, sekirom udario oca u glavu, a onda i sečivom posekao majku po licu.

Na lice mesta ubrzo je pored policije izašla i ekipa Hitne pomoći koja je teško povređene roditelje transportovala u Opštu bolnicu u Paraćinu.

Ugrinovci ubistvo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Prema našim saznanjima, majka je zadobila više povreda u predelu lica i nije životno ugrožena, dok se otac sa teškim telesnim povredama nalazi u komi i njegov život je ugrožen.

„Otac osumnjičenog je zadobio prelom lobanje i teške povrede glave. U porodičnoj kući su vidljivi tragovi krvi na više mesta, a ima i vidljivih udaraca od sečiva po nameštaju koji je polomljen“, navodi naš izvor.

Na licu mesta se nalaze policija i dežurni javni tužilac, a uviđaj je u toku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar