Foto: Facebook

Marija Bojić (35), majka troje dece, poginula je u nedelju u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Prijepolja kada je "škodom" sletela s puta i zakucala se u zaštitnu ogradu. Marija je stradala na licu mesta, njeno troje dece je povređeno, dok je suprug prošao bez povreda. Skrhan od bola za rođenom sestrom, za portal Nova.rs, Milan Marić kaže da je nem od bola zbog tragedije koja ih je zadesila.

Prema rečima sagovornika našeg portala, Marija i on su ceo život bili kao jedno, nisu se razdvajali, a onda je Milan čuo najcrnje vesti.

„Ne znam šta bih rekao, ćutim od kako sam saznao da sam je izgubio, nem sam. Ona je bila moja sestra, moje sve, a onda nas je smrt razdvojila. Sve dobro što možete da pomislite, to je bila moja Marija. Sada… nemam snage da je opisujem, jer ne mogu o njoj da pričam u prošlom vremenu“, jedva izgovara brat.

Foto: Facebook

Kako dodaje, o nesreći znaju samo površno, ali je najvažnije je da su deca bez povreda.

„Ne znamo ništa, osim da je najverovatnije uzrok klizav kolovoz. Takođe, znamo da je sporo vozilo, ali što je skrenula ka bankini – ne znamo. Sačekaćemo zeta da se oporavi, on je bio sa njom u kolima, pa se nadam da ćemo saznati nešto više“, kaže Milan pa dodaje:

Foto: Facebook

„Deca su dobro, ovaj mali je imao samo posekotinu na obrazu, ništa strašno. U Beogardu su u bolnici sa zetom, ali su dobro“, zaključuje brat nastardale Marije.

Neutešan otac Dragan Marić za naš list rekao je da će sahrana njegove ćerke biti sutra, na Svetog Trifuna.

„Našu Mariju sahranićemo sutra, 14. februara u 13 časova na groblju u Gornjem Ljubišu, njenom ali i rodnom mestu njenog dede Ljubivoja Ršumovića. Ne verujemo da je nema, ali samo neka se sve završi na mojoj ćerki. Neka joj deca budu dobro“, plačnim glasom jedva izgovara slomljeni otac.

Pročitajte još:

Tokom današnjeg dana od nastradale žene, oprostio se i njen muž, Ivan Bojić.

„Srešćemo se, ljubavi moja, tamo gore opet, bez ožiljaka i nasmejani. Putuj s anđelima moj najdivniji cvete. Nikada te neću izneveriti. Voli te tvoj muž. Živiš večno“, napisao je Ivan podelivši sliku sa svojom suprugom.

Među komentarima bilo je mnogo potresnih reči, a jedna od rođaka zahvaljivala se Mariji na nesebičnoj ljubavi.

„Da je moglo da se bira ja bih otišla za tebe, samo da ti ostaneš sa tvojom decom. Hvala ti što si bila dobra majka i što si mog brata volela nesebično. Počivaj u miru Cvete beli“, napisala je Dragana Bojić.

BONUS VIDEO: Saobraćajna nesreća na Banovom brdu – Devojka automobilom udarila u kontejnere, pa u izlog cvećare

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar