Foto:Nenad Mihajlović/Nova.rs/Screenshot/Instagram/192_rs/Facebook

Mladić Milan Aleksić (25) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Futogu, a njegov prijatelj Aleksandar K. (25) je teško povređen kada je "mercedes" kojim je upravljao Aleksić sleteo s kolovoza i udario u prikolicu natovarenu kupusom. Aleksić je preminuo na licu mesta, dok je njegov prijatelj Aleksandar prevezen u bolnicu, a porodice, prijatelji i poznanici dvojice mladića još su u šoku zbog svega što se dogodilo. Fotografije mladog Aleksića preplavile su društvene mreže, a njegovi poznanici pozdravljaju ga poslednji put.

Saobraćajka se dogodila u Ulici Rade Kondića u Futogu, u noći između 16. i 17. decembra, pod još nerazjašenjenim okolnostima, kada je Aleksić izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta. Njegov „mercedes“ udario je direktno u prikolicu koja je stajala pored kolovoza. Šta je tačno prouzrokovalo da dođe do ovako teške nesreće, trebalo bi da utvrdi istraga.

Foto:privatna arhiva/facebook

U međuvremenu, društvene mreže su preplavile fotografije mladog Aleksića od kog se poznanici i prijatelji opraštaju.

„Milan nije pio, niti se drogirao. Nije bio usijana galava, to je bio jedan divan dečko. Vredan i radan, radio u radionici i pomagao svojim roditeljima. Mogao je biti kao mnoge usijane glave koje se sto puta slupaju i druge ubiju. On nije, samo je sebe. Legao je da spava, nije nigde hteo da ide, zvalo ga je društvo i otišao je. Jurio je, jeste, nije bilo nikoga na putu sem blata, vode, kiše i neosvetljene prikolice… Milanove ruke su bile prljave od rada, sada je u rajskom naselju čistiji od svih nas zajedno. Futog zna ko si. Ovi što se igraju bogova, neka ih, neka ih, neka ih bog čuva da nikada ne osete takvu bol“, napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

Saobraćajna nezgoda u Futogu Foto:Nenad Mihajlović/Nova.rs

Scene zatečene neposredno nakon nesreće ostale su da svedoče o svoj tragediji koja se kobne noći dogodila. „Mercedes“ je uništen gotovo do neprepoznatljivosti, srča i delovi automobila rasuti po putu… Pojedini meštani komentarišu kako je na toj deonici problem sa vodom koja posle padavina ne otiče sa kolovoza, zbog čega vozači imaju probleme.

Saobraćajna nezgoda u Futogu Foto:TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIC

Nastradali mladić će danas biti sahranjen u 15 časova na Centralnom groblju u Futogu.

„Neka ga anđeli čuvaju na nebu, i on je dete bio pravi anđeo“, navodi se u jednom komentaru.

Bonus video: Snimci dronom dan posle velikog požara u Futogu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar