Foto:Miljan Isailović/Nova.rs/Facebook/Gera Nikolic/Shutterstock

Ljubodrag Nikolić (67) iz sela Markovac kod Velike Plane, osumnjičen da je juče ubio svoju suprugu Milanku (55), saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu. Kako saznaje portal Nova.rs osumnjičeni Ljubodrag nije iznosio odbranu, odnosno branio se ćutanjem.

Prema rečima sagovornika našeg portala, Nikolić je iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, nakon čega je tužilac predložio da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Stravičan zločin dogodio se u subotu ujutru, kada je osumnjičeni Nikolić iz karabina upucao suprugu. Nesrećna žena je preminula na licu mesta, a Hitna pomoć je po dolasku na teren mogla samo da konstatuje njenu smrt.

Milanka Nikolić Foto:Facebook/Milanka Nikolic

Motiv tragedije utvrdiće dalja istraga, a telo će biti prevezeno na obdukciju koja će utvrditi kako je došlo do smrti nesrećne žene.

Ono što nezvanično saznajemo, Ljubodrag je u Milanku ispalio jedan hitac iz karabina u predelu stomaka, usled čega je ona preminula.

Pročitajte još:

Podsetimo, Ljubodrag i Milanka su decenijama živeli i radili u Francuskoj, a tamo su nedavno ostvarili i penziju. Ipak, odlučili su da se vrate u Srbiju i ovde provedu starost.

„Prvo se u rodno mesto vratio Ljubodrag, a zatim pre nekoliko meseci i Milanka. Pričaju po selu da im je juče bilo 40 godina braka. Tog dana je Ljubodrag viđen u seoskoj kafani, a kažu da je u trenutku hapšenja imao 2 promila alkohola u krvi, ali se nije opirao. Inače, ubistvo je počinuo karabinom koji je bio u vlasništvu njegovog oca,a li ga on nije prijavio i preuzeo na sebe, pa se smatra kao da je imao nelegalno oružje u kući“, kaže naš sagovornik i dodaje da Milanka i njen muž nemaju zajedničke dece, ali imaju iz prethodnih brakova.

*****

BONUS VIDEO: Kuća u Batajnici u kojoj je Čedomir ubio Blaženku, pa sebe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar