Foto: Nova.rs, Shutterstock; Goran Srdanov/Nova.rs

Komšije ubijenog Dušana A. (47), koji je noćas nasmrt pretučen u restoranu "Panorama" u Mladenovcu, u šoku su zbog svega što se dogodilo. Za Dušana ističu da je bio dobar i vredan čovek, te da je bio poznat kao odličan majstor za automobile.

Dušan A. je pretučen nasmrt, a sumnja se da je sukob izbio zbog muzike.

„On mi je prvi komšija, godište je moga sina. Znam za uhapšene samo da su iz Kovačevca. Uvek je bio ljudina. Svaki dan su ljudi dolazili da traže njegov servis, bio je toliko poznat. Radio je vredno, uvek se svima javljao, otac mu je izvanredan“, navodi komšija Milutin Damnjanović.

Panorama restoranu u Mladenovcu Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Podsetimo, zločin se dogodio noćas, a sumnja se da je sukob izbio zbog muzike.

Pročitajte još:

„Dule je bio sa svojim sinom i kumom, slavio je sinu rođendan u nekom lokalu, pa su svratili ovde na živu muziku. Seli su za sto, a preko puta je bila druga ekipa. U jednom trenutku je Dule želeo da naruči pesmu, bila je uživo muzika. Ekipa od njih šestoro se bunila i nisu mu dali. Odjednom je nastao haos, jedan čovek ga je udario flašom. Čovek je samo pao. Nakon tuče, svi oni su se razbežali. Odmah je pozvana policija i Hitna pomoć, koja je došla nakon pola sata. Čovek je mnogo krvario“, rekao je ranije izvor Nova.rs.

Panorama restoranu u Mladenovcu Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Policija je uhapsila S.M. (28), S.D. (31), P.B. (38), P.M. (34), J.M. (40) i S.S. (33) i njima je određeno zadržavanje do 48 sati.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar