Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs, Shutterstock, Facebook, Profimedia

Pripadnici Policijske uprave u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom Smederevo i Ministarstvom ekologije i zaštite životne sredine kod pedesetpetogodišnjeg Ljubiše Vasića, poznatijeg kao Šiškica, otkrili su 15 egzotičnih životinja bez odgovarajuće dokumentacije. Vasić je široj javnosti od ranije poznat, a nekoliko puta dosad je privođen zbog prostitucije.

Ljubiša Vasić poznat je pod nadimkom „Prva frizura Srbije“, ali i „Prva šiška Srbije“, upravo zbog šiški koje godinama ima. Meštani kažu da je prepoznatljiv po njima, ali i bordelu koji je držao godinama u selu Mihajlovac kod Smedereva. Zbog bordela, koji je Vasić otvorio u blizini škole i crkve, hapšen je nekoliko puta.

Vasić se u fokusu javnosti našao aprila ove godine, kada je ponovo priveden zbog sumnje da se bavio organizovanjem prostitucije. On je tada „pao“ sa konobarom J. J. (62) u svojoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu.

Klub Nina Smederevo Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se dešavale krivične radnje u tajnim sobama koje je za tu namenu koristio.

„Tužilaštvo i policija su dobili dojavu da Vasić, koji je nekoliko puta hapšen zbog prostitucije, ponovo u svojoj kafani drži devojke. Policija je čekala da ih uhvati na delu. Upravo se to i dogodilo. Čak su pronašli i tajni prolaz koji vodi ka tim prostorijama. Sobe za orgijanje su na spratu“, pisali su mediji tada.

Klub Nina Smederevo Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Kako su mediji ranije pisali, klub „Nina sa prenoćištem“ nalazi se tačno preko puta škole i crkve.

Za Ljubišu Vasića javnost je prvi put čula 2002. godine, kada je hapšen zbog podvođenja devojaka u istom lokalu. Po izlasku na slobodu nastavio je da se bavi istim poslom.

Praktično, proteklih godina je javna tajna da se Vasić već godinama unosno bavi organizovanjem prostitucije u svom lokalu.

Pročitajte još:

Podsetimo, Vasić se ponovo našao na meti policije, ali ovog puta zbog sumnja da je izvršio krivično delo uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

Egzotične životinje pronađene su u kući, koji se od marta nalazi u pritvoru zbog Posredovanja u prostituciji koju je organizovao u svom lokalu u Mihajlovcu i kod Stefana P.

Inspektori kriminalističke policije su u kući osumnjicenog pronašli četiri mrežasta pitona, loptastog pitona, četiri guštera „nilski varan“, guštera „savanski varan“, američkog aligatora, burmanskog pitona, bou konstriktor, sant bou i majmuna „marmozet“.

VIDEO: Akcija MUP – zaplena kokaina i heroina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare