Foto: Profimedia.rs

Karabinjeri u okrugu Rimini u Italiji ispalili su sinoć dva hica na državljanina Srbije koji se najpre oglušio o njihovu naredbu da stane, a potom se automobilom zaleteo u policijske službenike. Filmska potera okončana je hapšenjem.

Nesvakidašnja drama koja je uznemirila mirno naselje Ričione u Riminiju odigrala se sinoć oko 21.00 sat, nakon što su karabinjeri koji su vršili redovnu kontrolu vozila, uočili sumnjive tablice na jednom automobilu marke BMW.

Kada su pokušali da ga zaustave, mladić za kog će se kasnije isposaviti da je begunac srpske nacionalnosti, dao je gas i nastavio da beži brzinom od 180 kilometara na sat. Prošao je policijski punkt i nastavio da hita ka izlazu iz naselja, ali su mu policajci napravili još jednu blokadu.

Uprkos tome, mladić je nastavio da beži, pa je jedan od policajaca ka kom se kretao velikom brzinom bio primoran da ispali dva hica u njegovom pravcu, piše portal ilrestodelcarlino.it.

Videvši da ne može da ih izbegne, mladi Srbin je zaustavio vozilo i nastavio da beži trčeći, ali su ga policajci ubrzo sustigli i stavili mu lisice na ruke.

U njegovom BMW-u pronađen je sofisticirani alat za obijanje i provale, a policija je proverom njegovog identiteta otkrila da je za njim raspisana poternica jer je trebalo da odsluži četvorogodišnju zatvorsku kaznu koja mu je 2019. godine izrečena zbog krađi i razbojništva.

Bonus video: Policija u Zemun polju pokušala da zaustavi BMV, vozač im uzvratio hicima iz pištolja

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar