Foto: Igor Soban/PIXSELL, Zoran Lončarević

Potraga za nestalom Marijanom Seifert, nekadašnjom pobednicom "Velikog brata", ušla je u treći dan. Potraga za Marijanom juče se odvijala putem dronova, a bili su uključeni i policijski ronioci, ali i vatrogasci, a prema nezvaničnim informacijama, njena torbica pronađena je na mostu.

Kako piše Indeks.hr, zasad nisu pronađeni tragovi koji bi mogli da ukažu na to šta se dogodila i pod kojim je okolnostima Marijana nestala.

Marijanini roditelji žive u Kninu i imaju još dve kćeri koje takođe više ne žive s njima. Marijanu su poslednji put videli za Uskrs kad su je posetili u Zagrebu.

„Baš smo pričali o njegovom zadnjem susretu s Marijanom u Zagrebu. Sve je bilo kako treba, nije bila sklona tome da nestaje. Ivo još ne može zamisliti da se ovo događa, sve se pretražilo, a nje nema… Supruga je u još većem šoku, stalno govori da ne zna hoće li uspjeti izdržati i preživjeti sve ovo. Jutros je i njih ispitivala policija“, kazao je za Slobodnu Dalmaciju prijatelj Marijaninog tate.

Danas nastavak potrage na terenu

Danas bi se za nestalom Marijanom trebala nastaviti potraga na terenu. Osim potrage na terenu, policija je juče pregledavala i snimke nadzornih kamera koje bi joj mogle pomoći u rasvetljavanju nestanka.

Prema nezvaničnim informacijama Marijanina torbica telefonom,  pronađena je na pola Mosta mladosti.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Prema nezvaničnim informacijama, koje policija nije potvrdila, Marijanina torbica s dokumentima i mobitelom nađena je na pešačkom delu Mosta mladosti, i to otprilike na polovini.

Našao ju je prolaznik u sredu nešto posle pet sati ujutro i alarmirao policiju.

Pročitajte još:

Podsetimo, Marijana je nestala u noći između utorka i srede, nakon što se udaljila iz stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom.

U trenutku nestanka bila je odevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, helanke crne boje s belo-crvenom crtom i svetle patike, navela je zagrebačka policija.

BONUS VIDEO: MUP Srbije rekonstruisao kretanje Mateja Periša

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar