Foto: Privatna arhiva

Nikola Miljković (28) iz Leskovca nestao je u Vlasinskom jezeru 15. avgusta oko 15 časova kada mu se prevrnuo skuter nakon čega je upao u vodu iz koje nije isplivao. Potraga za njim je ušla u peti dan, a sestra nestalog mladića uputila je apel za pomoć.

Sestra dvadesetosmogodišnjeg Nikole pozvača je sve ljude dobre volje da se pridruže potrazi za njenim bratom.

“Ako posedujete čamac, ronilačku opremu i iskusni ste ronilac, dođite i pomozite nam. Sredstva Vlade Srbije su više nego nedovoljna, tako da vam upućujemo ovaj poziv za pomoć”, navodi se u objavi Katarine Miljković na društvenim mrežama.

Foto: Društvene mreže

U potragu su uključeni i ronioci Žandarmerije iz Beograda, porodica nestalog mladića, kao i drugovi koji su bili zajedno sa njim tog kobnog dana.

Podsetimo, Nikola se zajedno sa drugom Davidom D. (24) iz okoline Lebana prevrnuo sa skutera i upao u Vlasinsko jezero. David je uspeo da ispliva, dok Nikola nije.

Nikola Miljković je živeo i radio sa starijim bratom i roditeljima u Parizu, gde se porodica odlično snašla. Nedavno je proslavio 28. rođendan, a sebi je u Leskovcu kupio stan, gde je, prenose mediji, jednog dana nameravao da se vrati i da tu živi.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar