Foto: Biljana Roganović, Printscreen Facebook, Shutterstock

Saša D. (35) iz Berilja nadomak Prokuplja, uhapšen je zbog sumnje da je sekirom ubio svog dedu Miju D. (80), sa kojim je živeo. Kako za portal Nova.rs navode meštani ovog sela, osumnjičeni je i ranije bio nasilan, a zasad nije poznat motiv zločina.

Zločinu koji se dogodio u sredu uveče oko 22 sati, kada je osumnjičeni unuk nasrnuo na svog dedu i tom prilikom mu naneo višestruke povrede sekirom, sagovornici našeg portala kažu da ne znaju šta je prethodilo, ali da je uhapšeni Saša i ranije bio problematičan.

„Nedavno je pretukao jednog petnaestogodišnjaka i polomio detetu ruku. Sa svima se tukao jer nije bio uredu u glavi, svi znaju da je koristio neke opijate i da je mešao sa alkoholom“, kaže jedan komšija iz ulice gde se dogodilo ubistvo.

Foto: Printscreen Facebook

Saša je prema rečima ranijih sagovornika našeg portala, pre zločina sekirom sekao jelke po dvorištu i lomio stvari, pa je čak i sekirom zaustavljao automobile koji prolaze.

„Otac osumnjičenog se ubio pre nekoliko godina, tačnije 2009., u istoj kući u kojoj se sada dogodio zločin. Njegova majka se preudala i otišla u inostranstvo, tako da je Mijo ostao sam s unukom koji ga je udarao sekirom po glavi. Čuli su se jaci, Mijo je bio sav krvav“, kaže sagovornik.

Foto: Biljana Roganović

Prema saznanjima Nova.rs, osumnjičeni je i ranije bio nasilan, ali je ubijeni starac uspevao da ga obuzda.

Pročitajte još:

Osumnjičeni je saslušan u tužilaštvu i zatraženo je da mu se odredi pritvor.

BONUS VIDEO: Muškarac oduzeo sebi život ispred kafića na Banjici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar