Nestala devojčica Ana Mirković
Nestala devojčica Ana Mirković Foto:Socijalne mreže

Ana Mirković (13), devojčica koja je nestala iz Prihvatilišta za decu u Kragujevcu i za kojom se tragalo od 21. marta je živa i zdrava i javila se porodici, objavljeno je danas na stranici Nestali Srbija - Fondacija "Tijana Jurić".

Šta se sa devojčicom događalo proteklih dana za sada nije poznato.

Kako je njen otac ispričao ranije za naš portal, devojčica je u Prihvatilištu za decu bila jer ju je on tamo poslao pošto je počela da se viđa sa 19-godišnjim sumnjivim mladićem.

„Hteo sam da spasim dete od tog sumnjivog mladića. Pokušavao sam razgovorom da je odvratim od te veze, oduzeo sam joj i telefon kako se ne bi dopisivala s njim, ali ništa nije pomagalo. Saznao sam da se tajno viđaju. Nisam bio nasilan prema njoj. Danas te dete prijavi ako ga udariš i posle su krivi roditelji. Tražio sam da sa njom rade stručni ljudi i psiholozi, da bi uvidela da pravi grešku”, pričao je Miloš, Anin zabrinuti otac.

U kragujevačkom Prihvatilištu za decu, za naš portal su potvrdili da je devojčica boravila u toj ustanovi, ali nisu mogli da otkrivaju nikakve detalje o razlozima njenog boravka i programu kroz koji su radili s njom. Našem portalu je rečeno da je devojčica tu ustanovu napustila svojevoljno 20. marta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar