Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Policija u Boru uhapsila je kineskog državljanina L.L. (40) zbog sumnje da je nožem ubio svog sunarodnika C.H. (39), radnika kompanije Jingšan konstrakšn.

Ubistvo se dogodilo noćas, oko 23:30 sati u kampu u kome su smešteni kineski državljani, čemu je prethodila kraća rasprava. Navodno je osumnjičeni otišao i legao u krevet da spava kada je krenuo da ga budi nastradali muškarac.

„Muškarac koji je ubijen, navodno je krenuo da budi osumnjičenog i da ga zove da ustane da piju zajedno. On je to odbio i nije želeo da ustane. Tada je i došlo do rasprave, kada je ubijeni muškarac uhvatio osumnjičenog za vrat i krenuo da ga davi. Braneći se, u tom trenutku osumnjičeni je dohvatio nož sa stola i ubo svog sunarodnika“, kaže izvor „Blica“.

Pročitajte još:

Nezvanično, osumnjičeni je svog sunarodnika ubo dva puta u vrat. Od zadobijenih povreda nesrećni čovek je preminuo na licu mesta. Iako se sve odigralo neočekivano i u deliću sekunde neko od radnika je brzo pozvao hitnu pomoć, ali su lekari mogli samo da konstantuju smrt.

„Nakon tragedije, osumnjičeni nije bežao, već je sačekao policiju koja je brzo stigla na lice mesta“, saznajemo nezvanično.

Na licu mesta izašli su policija i tužilac. Naložena je obdukcija nakon čega će biti poznat tačan uzrok smrti nesrećnog čoveka.

Policija je odmah uhapsila L.L. koji je odveden u gradsku bolnicu na pregled, gde nije zadržan s obzirom na blage povrede koje je imao.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu. Do saslušanja u Višem ajvnom tužilaštvu u Zaječaru, osumnjičeni će se nalaziti u pritvoru u Okružnom zatvoru Zaječar.

Podsetimo, pre dve godine u decembru, uhapšen je kinseki državljanin J.M., radnik jedne podizvođačke firme, koji je nožem posekao svog sunarodnika C.G., ali na svu sreću nije bilo ozbiljnijih povreda.

Tada je J.M. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje lakše telesne povrede svom sunarodniku.

Kako je „Blic“ tada pisao, navodno je došlo do verbalne rasprave između njih dvojice a onda se u jednom trenutku J.M. latio noža i posekao C.G, koji je u bolnicu primljen sa ubodnom ranom u predelu leve nadlaktice i desne šake ali na svu sreću nije bio životno ugrožen.

BONUS VIDEO: Prvi snimci sa mesta nesreće u Kragujevcu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar