Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Jedan mladić stradao je danas na "Fristajleru“ tokom akcije čišćenja splava, a ljudi koji su se u vreme nesreće zatekli u blizini potonulog splava, tvrde da je nesrećni mladić ronio na mestu na kojem, kako kažu, nije trebalo.

„Pomerio se frižider, koji je se onda obrušio na njega. Bio je zaglavljen, uspeli su ga izvuku, ali mu spasa nije bilo“, kažu očevici tragedije koja se danas dogodila na potonulom splavu „Fristajler“ u Beogradu, piše Blic.

Taj frižider je pao na njega, nisu mogli da ga spasu. Pre dva sata se pojavila Žandarmerija i samo su rekli da se neko utopio, to je sve što znamo“, kažu oni i dodaju da se nesreća desila oko 1 sat.

Podsetimo, splav je potonuo pre šest meseci u novogodišnjoj noći u reku Savu, a ovih dana je bila u toku akcija njegovog izvlačenja.

Prema našim nezvaničnim informacijama, nedavno se praznio vazduh iz pontona, nakon čega su stavili napumpane gume, kako bi se podigao zadnji deo splava nakon čega će dizalica moći da ga uhvati i izvuče iz vode.

Kako smo pisali, rečna struja je relativno jaka, a u potonulom splavu se nataložila velika količina mulja i zemlje, dok je pod vodom nulta vidljivost.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar