Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs, Miloš Lazić/NOva.rs

Devet osoba je povređeno, od kojih je jedna životno ugrožena i lekari joj se bore za život, u navijačkoj tuči, koja se dogodila u sredu u novobeogradskom Bloku 63. Kobnog dana, od strane Delija, napadnuti su pripadnici "Vandal bojsa", navijačke grupe Partizana, ali i deca koja su se našla na pogrešnom mestu, u pogrešno vreme.

Najteže su povređeni Nikola Ž. (22), koji je priključen na respirator, ali i mladić kome su probušena pluća i koji je, takođe, u kritičnom stanju.

Pročitajte još:

U stravičnom napadu Delija, kojih je bilo više desetina, povređena su i deca koja su se zatekla na licu mesta. Reč je o deci od 12 i 15 godina, koji su zadobili višestruke prelome u napadu.

„Pomenuta deca nisu pripadnici nijedne navijačke grupe, samo su se zatekli na licu mesta. Jedno je slomljena glava, odnosno ima frakturu lobanje, ali i šake. Drugom ima višestruke prelome. Oni su se zatekli na licu mesta, a tučeni su motkama, rukama, nogama. Teško povređeni Nikola slovi za pripadnika „Vandal bojsa“ „, kaže izvor našeg lista.

Foto:Miloš Lazić/Nova.rs

Napad Delija bio je silovit, a povrede su zadobili čak i pristalice crveno-belih.

„Njih trojica su zadobili povrede šaka, najverovatnije od korišćenje motki. Oni su nakon napada pobegli na Bežanijsku kosu“, kaže naš sagovornik.

Foto:Miloš Lazić/Nova.rs

Prema nezvaničnim saznanjima, među Delijama je bilo pripadnika više frakcija, ne samo jedne.

Iako je beogradska policija juče saopštila da su identifikovani svi učesnici tuče, a privedeno samo nekoliko osoba, prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, mahom su pripadnici napadnuta grupe.

„Zasad niko od Delija se nije našao iza rešetaka“, navodi izvor.

Podsetimo, napad se dogodio u sredu uveče, kada je grupa Delija upala u Blok 63 i motkama napala grupu mladića, koja se tu zatekla.

BONUS VIDEO: Mesto okršaja navijača u novobeogradskim blokovima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare