Sahranjen policajac Nikola Krsmanović Foto:TANJUG/ MARKO ÐOKOVIĆ

Policajac Nikola Krsmanović, koji je ubijen u sredu uveče u Lipničkom Šoru, sahranjen je danas na seoskom groblju u Jarebicama kod Loznice, u prisustvu mnogobrojnih građana, kolega, kao i ministra unutrašnjih poslova Srbije Ivice Dačića.

Krsmanović je sahranjen na seoskom groblju nakon opela. U Loznici je tim povodom proglašen Dan žalosti, a u lokalnom Domu kulture u 19 sati biće održana komemoracija.

Pročitajte još:

Krsmanović je ubijen u sredu uveče, a njegov kolega Vjekoslav Ilić teško je ranjen kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registarskih tablica. Osumnjičeni za ubistvo Krsmanovića, Faton Hajrizi, likvidiran je u akciji Specijalne antiterorističke jedinice nakon što je, kako je saopšteno, odbio da se preda i pripucao na policiju.

Ministar Ivica Dačić naveo je da se Hajrizi skrivao pored reke i tražio način da je pređe.

„Kad je naišla policija, on je pripucao, policija je ispalila dva hica, krenuo je da beži. Ispalio je devet metaka. Policija ga je likvidirala, nije imao predaju u svojoj agendi, reč je o surovom i ogrezlom kriminalcu, ovo je peto ili šesto ubistvo koje je počinio“, naveo je Dačić.

BONUS VIDEO: Policijska kontrola na ulazu u Loznicu posle ubistva graničnog policajca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar