Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić istakao je danas, prilikom gostovanja u jutarnjem programu, da postoji mogućnost da nedavno uhapšeni vođa navijača Veljko Belivuk ima svog šefa.

„Svakako da je reč o nesvakidašnjim i brutalnim pojedincima i njihovom načinu ponašanja. Kada budu objavljeni snimci i dokazi koji postoje, biće šokirana javnost upravo zbog brutalnosti“, rekao je Dačić.

Pročitajte još:

On je dodao i da svaka kriminalna grupa računa na to da može da se nađe slaba karika u državnom sistemu.

„E sada, kada nema te slabe karike, odnosno kada je predsednik Vučić stao iza borbe sa mafijom, očigledno je da im se ljulja tlo pod nogama i da svi oni za koje se smatra da su njihov glavni problem, nalaze na udaru mafijaških grupa. Tu pre svega mislim na predsednika i njegovu porodicu“, izjavio je Dačić, a potom dodao:

„Drugi deo priče je ko im je sve pomagao i ko je imao kakvu ulogu. Možda taj Belivuk nije svima njima bio šef, možda je i njemu neko bio šef. Sigruno postoji moguća politička pozadina svega toga, odnosno da je reč o preuzimanju vlasti koje bi usledilo posle eliminisanja Aleksandra Vučića, odnosno njegovog ubistva“, rekao je on.

Veljko Belivuk Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Podsetimo, grupa Veljka Belivuka uhapšena je početkom februara ove godine. Grupa se sumnjiči za teška krivična dela, među kojima su ubistva, otmice i iznude.
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar