Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Policija i dalje traga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem (27), mladićem koji je nestao iz kluba "Gotik" u Beton hali u noći između 30. i 31. decembra, a kako javlja reporetr Nova.rs sa Savske promenade, oko 11: 30 su pristigli ronioci koji planiraju danas da detaljno pretraže okolinu.

Ispred kluba „Gotik“ od jutros se okupljaju i novinari, a među njima su i predstavnici hrvatskih medija koji su juče doputovali u Beograd. Zasad nema nikakavih novih informacija o rezultatima potrage, a kako saznajemo od policijskih izvora, sumnje da se Matej utopio u reci jače su iz dana u dan.

Beton hala, Savski kej, šetalište ispred kluba Gotik, nesatli Splićanin, Matej Periš
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Rečna policija pristigla je malopre sa roniocima, a sudeći po jučerašnjim najavama istraga bi uskoro trebalo da se preseli i na Dunav.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima je nestali Splićanin Matej Periš (27), a na kojim se vidi kako mladić trči po gradu, a potom pokušava da dozove taksi.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama vidi se kako momak sa crnom majicom na kratke rukave trči Karađorđevom ulicom u Beogradu, a potom je viđen na Savskoj promenadi. Pomenuti snimci su sa nadzornih kamera objekata, a nestali Matej poslednji put je viđen kako trči ka Beogradu na vodi.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Na jednom snimku vidi se i kako nestali Splićanin pokušava da zaustavi taksi vozilo, ali nakon kraćeg razgovara sa vozačem nastavlja da trči. Pretpostavlja se da vozač nije hteo da ga pusti u vozilo. Snimci su objavljeni na stranici „Moj Beograd“.

Bonus video: Kapetan Zdravković o nestalom mladiću