Matej Periš viđen na ulicama Beograda
Matej Periš viđen na ulicama Beograda/Foto/Reddit

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima je nestali Splićanin Matej Periš (27), a na kojim se vidi kako mladić trči po gradu, a potom pokušava da dozove taksi.

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama vidi se kako momak sa crnom majicom na kratke rukave trči Karađorđevom ulicom u Beogradu, a potom je viđen na Savskoj promenadi. Pomenuti snimci su sa nadzornih kamera objekata, a nestali Matej poslednji put je viđen kako trči ka Beogradu na vodi.

Na jednom snimku vidi se i kako nestali Splićanin pokušava da zaustavi taksi vozilo, ali nakon kraćeg razgovara sa vozačem nastavlja da trči. Pretpostavlja se da vozač nije hteo da ga pusti u vozilo. Snimci su objavljeni na stranici „Moj Beograd“.

Pogledajte pomenute snimke:

Matejov otac Nenad potvrdio je ranije za hrvatske medije da je na snimcima na kojima mladić pokušava da zaustavi taksi zaista njegov sin, dok je za snimak na kome neko pliva Savom istakao da na njemu nije Splićanin. Postavlja se pitanje i da li je zaista osoba u reci, ili je reč o nečemu što pluta.

PROČITAJTE JOŠ:

Zasad nije poznato zbog čega je mladić trčao gradom, bez jakne i usred noći. Ono što je izvesno jeste da je on veče kada je nestao, tačnije u noći između četvrtka i petka, provodio u klubu „Gotik“, gde je bio sa društvom. Trag mu se gubi neka tri sata posle ponoći, kada je izašao iz lokala.

Njegovi prijatelji su Matejov nestanak prijavili 31. decembra u 18 sati.

Rekli su da je mladićeva jakna ostala u klubu.

Tada je otpočela potraga koja i dalje traje. Rečna policija proteklih dana pretraživala je i Savu, međutim, nema naznaka o tome gde je Matej, ali ni šta se tačno dogodilo kobne večeri u izlasku.

Foto: MUP Hrvatske

Porodica nestalog Mateja trenutno se nalazi u Srbiji, a mladićev otac Nenad Periš, inače istaknuti vaterpolo sudija, istakao je da im svaka informacija znači.

BONUS video: Potraga za Matejom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare