Foto: Privatna ahiva

Prema prvim informacijama do kojih je jutros dola naša redakcija, danas su u Prijepolju trebali biti saslušani svi učesnici tuče koja se tokom vikenda dogodila ispred noćnog kluba „Intermeco“ u ovom gradu. Na saslušanje su iz užičkog pritvora dovedena četiri lica koja su u nedelju uhapšena, a dvojica pretučenih mladića, zbog lošeg zdravstvenog stanja, danas nisu saslušani.

U Višem tužilaštvu u Užicu, dobili smo informaciju da je dat predlog za pritvor ali da će o tome odlučiti postupajući sud u Prijepolju. Dalje nezvanično saznajemo da su pritvorena lica, vlasnik noćnog kluba, njegovi sinovi i jiš jedan muškarac danas iz pritvora u Užicu privedeni u Prijepolje te da je postupak saslušanja u toku, što nam je potvrđeno u Osnovnom tužilaštvu u Prijepolju.

Pročitajte još:

Dva pretučena brata, Đorđe i Vuk Pavlović, danas ipak neće biti saslušani jer za to nisu zdravstveno sposobni, što nam je potvrdila doktorka Odeljenja za neurologiju u prijepoljskoj bolnici. Sve što nam je rekla jeste da su mladići i dalje na bolničkom lečenju i da nisu životno ugroženi.

Od majke pretučene braće saznajemo da su imali tešku noć, da trpe velike bolove, i da su i dalje pod terapijama i na ifuziji. Potvrdila nam je da lekar nije dao saglasnost za njihovo salušanje danas.

Podsetimo, tuča ispred noćnog kluba u Prijepolju se dogodila u noći subotu na nedelju, oko ponoći, u kojoj su brutalno pretučana dvojica beće Pavlović, stari 19 i 20 godina. Prema saopštenju policije povređena su još tri lica.

BONUS video: Uhapšeni Belivukovi navijači sa Karaburme

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar