Foto: Printscreen/Youtube/Nova S

Kik-bokser Aleksandar Konovalov je nedavno u video poruci za Nova.rs rekao da je pozitivan na koronavirus, a sada je potvrdio da se još uvek se nalazi u kućnoj izolaciji.

On se trenutno oseća bolje, kaže da nema više nikakvih simptoma, te da mu je nakon lekarskih pregleda određeno još 20 dana izolacije.

Iako prema novim merama sada svi zaraženi moraju biti prebačeni na Sajam, Konovalov za Nova.rs kaže kako ga u vezi sa ovim još uvek niko nije kontaktirao.

„Pre nekoliko dana sam bio na redovnom pregledu i analize su pokazale da je sve u redu. To naravno ne znači da više nisam pozitivan na koronavirus. Za nekoliko dana slede mi dva testiranja, posle kojih ću znati da li sam izlečen. Više nemam nikakve simptome, poštujem mere zabrane i ne izlazim iz kuće“, kaže Konovalov.

On dodaje i da nije znao za novu odluku.

„Čujem za to sada od vas. Još uvek me niko nije zvao. Ako budem morao da se lečim na Sajmu, ispoštovaću sve i tamo ću se lečiti. Naravno, ne bih voleo da dođe do toga, ali, ako se ispostavi da sam pozitivan nema druge.“, kaže Konovalov za Nova.rs.