Jedan do voditelja i autora emisije "Mentalno razgibavanje" Marko Stepanović rekao je danas za portal Nova.rs da je napadnut na auto-putu Beograd - Zagreb kada je napoznata osoba vozilom pokušala da izazove saobraćajni udes. Marko Stepanović uspeo je da napravi kratak snimak tokom ovog incidenta i snimi vozilo koje ga je pratilo.

Naime, Stepanović je na auto-putu pokušao da se isključi pre prve naplatne rampe, ali pošto je pumpa bila zatvorena, on se vratio u levu traku, nakon čega se pojavio čovek u džipu koji je vozio iza njega i koji je počeo da mu trubi i psuje.

„Obišao me je sa desne strane, vređao me sve vreme, a kad sam mu odmahnuo rukom, on je svojim automobilom počeo da se kreće ispred mene. Ako bih pokušao da odem u drugu traku, on bi takođe to učinio. On me je zapravo pratio sve vreme, pokušavajući da me zaustavi, kako bi se obračunao sa mnom“, ispričao je ranije danas Stepanović za Nova.rs.

On je naveo da ga je pomenuti vozač pratio dvadesetak kilometara na auto-putu, a u jednom trenutku su bili u riziku da ih obojicu udari šleper.

„Nakon toga sam dao gas sa namerom da se dočepam prve naplatne rampe, kako bih uspeo da dođem do policije. On je vozio iza mene sa namerom da me udari u gepek. U jednom trenutku sam uspeo da izvadim telefon i napravim kratak video zapis koji sam predao policiji. Kako sam prešao naplatnu rampu stao sam sa strane, pozvao policiju, koja je došla u roku od 15 minuta. Postupili su profesionalno, uzeli moje podatke i ja sam im predao snimak. Napadač me je pratio do poslednjeg isključenja, pre prve naplatne rampe, a nakon toga mu gubi trag“, rekao je Stepanović.

***

BONUS VIDEO – Novinari i mediji kao meta – od 1994. do 2023.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare