Foto: Nova.rs

Centralne beogradske ulice, ispred Doma Narodne skupštine i nekoliko okolnih, zatvorene su za saobraćaj zbog promocije najmlađih oficira Vojske Srbije. Najavljeno je da će biti zatvorene do 14.30, ali se nedugo nakon toga očekuju nova zatvaranja beogradskih ulica.

Zbog promocije oficira obustavljen je saobraćaj na Trgu Nikole Pašića, Dragoslava Jovanovića, Takovska od Svetogorske do Bulevara kralja Aleksandra.

Zbog promocije je od 8.00 jutros zatvoren deo prestonice – od Bulevara kralja Aleksandra od Beogradske do Kneza Miloša, Kneza Miloša od Nemanjine do Bulevara kralja Aleksandra, Dečanska od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića, Resavska od Krunske do Bulevara kralja Aleksandra i Vlajkovićeva od Trga Nikole Pašića do Majke Jevrosime. Blokada će trajati fo 14.30.

Podsetimo, istog dana biće održan i ovogodišnji prajd, tako da će nakon promocije oficira centar Beograda biti zatvoren i u popodnevnim satima – u 16 časova.

Za sada je predviđeno da se učesnici okupe u Parku Manjež koji predstavlja polaznu i krajnju tačku ovogodišnje šetnje.

Krenuće se iz Kneza Miloša, a potom nastaviti Ulicom kralja Milana sve do Trga Nikole Pašića, odakle će se učesnici šetnje uputiti do Narodne Skupštine.

Potom će se ponovo Ulicom kneza Miloša spustiti sve do Nemanjine i Parka Manjež – krajnje tačke.

BONUS VIDEO Kakav je gradski prevoz u Beogradu?