U novinama "Nova" u utorak pročitajte sve o trijumfu Novaka Đokovića na mastersu u Sinsinatiju u triler meču protiv Karlosa Alkaraza. Igrali su na 38 stepeni, vrućina je iscrpela našeg asa, koji je posrtao po terenu i bio prinuđen da traži medicinsku pomoć.

Od polovine drugog seta Novak se „probudio“ i savladao sjajnog Španca. Tako najbolji srpski teniser na poslednji grend slem u sezoni, US Open, stiže sa zlatnim peharom.

Saznaćete i zašto je današnji sastanak lidera zemalja regiona u Atini najavljen kao još jedan „dan D“ za Srbiju: „Vučić ne može bez ‘kriza’, stvara ih svakih mesec-dva“.

Pod naslovom: „Roditelji usvojene dece nevidljivi za sistem“, list piše da Novosađanka Milica Kinolli Milović nije uspela da se prijavi za novčanu pomoć koju daje država za decu do 16 godina.

Kada je ova Novosađanka pokušala da aplicira za 10.000 dinara, stiglo joj je obaveštenje da „u registru nije naznačena kao zakonski staratelj deteta“.

Osam dana tuge na Vlasinskom jezeru: „Majka nestalog Nikole moli državu za pomoć“.

Katarina Miljković kaže da jedan čamac koj je poslat iz Beograda da pretraži jezero nije dovoljan, zbog čega je uputila apel i državnom vrhu.

„Pozorište sam stavio na čekanje, pevam i snimam serije“, kaže o svojim penzionerskim danima Boda Ninković.

„Posvetio sam se muzici i snimao sam dosta toga, čak tri serije, i ne bilo kakve, a među njima ‘Vreme smrti’, tako da me sada čeka period gledanja“, kaže poznati glumac koji će sa svojim bendom OPS nastupati na otvaranju Dunav film festivala.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar