U novinama "Nova" u sredu pročitajte: Predsednik Srbije nastavlja da vrši pritisak na pravosuđe: Vučić ljut što su sudije i tužioci stalni funkciju, a on prolazan.

“Sofija Mandić, pravnica iz Centra za pravosudna istraživanja, navodi da je predsednik Srbije, kako to ona shvata, svojom izjavom izneo ličnu frustraciju time što on nije taj koji je izabran za stalno i da bi on želeo da bude zimzelen, a zapravo je listopadan“.

Slobodan Georgiev, direktor vesti televizije Nova, u razgovoru za naš list poručuje: U toku je rat naprednjaka za funkcije.

“Vučić ohrabruje te sukobljene strane unutar SNS da se dokažu i onda bi trebalo da se vidi na tom otadžbinskom kongresu u maju ko je prošao kvalifikacije i ko ulazi u ligu šampiona”.

Volontirao tokom epidemije, a sad bez posla: Heroj korone živi od socijalne pomoći.

“Dali su mi samo karticu „naš heroj“, koju izdaje Vlada Srbije. S njom imaš prednost pri kupovini u pojedinim marketima I institucijama, ali u ovima u Užicu ta kartica ne važi”, priča ovaj Užičanin.

Posle tri godišnje nagrade JDP-a, Milan Marić govori za „Novu“: Rvao sam se s Edipom, osećao bespomoćno, ali nisam pokleknuo.

Glumac Marko Janketić o torturi koju trpi zbog izjave o Srbiji: Udarili ste na moju porodicu, braniću se.

Trener Obradović u pravo vreme razigrao ključne košarkaše: Željko raširio krila Partizanu.

“Za koga biste vi rekli da je trenutno lider crno-belih na terenu? Konkurencija je žestoka, otuda i efikasan napad i dobri rezultati”.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Doktor vređa pacijente u Vranju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar