Posledice nevremena u Novom Sadu
Foto: Tanjug/printscreen

U toku noći, nevreme u nekim delovima Vojvodine dovelo je do problema u snabdevanju električnom energijom, a Vatrogasno spacilačke jedinice intrevenisale su u uklanjanju oborenih stabala.

Na teritoriji grada Sombora i opština Apatin, Odžaci i Kula, ekipe Elektrodistribucije intervenisale su na otklanjanju kvarova na električnoj mreži. Većina kvarova je otklonjena, sporadičnih kvarova ima na naiskonaponskoj mreži, saopštio je MUP.

Pripadnici Vatrogasno spacilačkih jedinica Sombor i Odžaci, 12 vatrogasaca-spasilaca sa šest vozila, angažovani su na šest intervencija uklanjanja oborenih stabala.

Foto:Facebook/Vatrogasna postrojba Zagreb

Na teritoriji opštine Odžaci došlo je do požara na otvorenom prostoru usled udara groma. Intervenisala su dva pripadnika VSJ Odžaci sa vozilom.

U večernjim časovima, na teritoriji opštine Beočin, zbog nevremena, došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom u tri naseljena mesta.

kiša munja grom vreme
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

U Bačkom Petrovcu bilo je sporadičnih problema u snabdevanju električnom energijom. Tokom noći, normalizovano je snabdevanje električnom energijom.

Pripadnici VSJ Novi Sad i Bačka Palanka intervenisali su na uklanjanju dva oborena stabla u Čelarevu i Bačkom Gradištu.

U Kikindi, u toku noći, pripadnici VSJ Kikinda, šest vatrogasaca-spasilaca sa dva vozila, intervenisali su na uklanjanju dva oborena stabla sa kolovoza.

U Subotici, usled nevremena, pripadnici VSJ Subotica, 10 vatrogasaca-spasilaca sa četiri vozila, angažovani su na četiri intervencije uklanjanja oborenih stabala sa kolovoza.

VIDEO: Posledice nevremena u Novom Sadu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar