bubreg
Milica Adamović Foto: Instagram/milica.adamovic91

Milica Adamović (30) iz Beograda podelila je radosnu vest da je dobila odgovor od lekara iz Istanbula u kojoj joj je potvrđeno da će dobiti nov bubreg.

„Kasno sinoć je stigao odgovo od lekara iz Istanbula. Potvrđeno je, idemo na put, danas posle 3 treba da se čujem sa doktorkom oko detalja. Javljam vam se“, rekla je Milica u kratkom videu koji je objavila na Istangramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Adamovic (@milica.adamovic91)

Za Miličino lečenje je prvo skupljen novac, nakon čega je uputila je apel na društvenim mrežama u kome je navela da joj je hitno potreban donor bubrega.

Povezane vesti:

„Nemam mnogo vremena. Ostalo mi je jako malo. Molim sve koji žele dobrovoljno da mi pomognu i koji imaju nultu krvnu grupu i iznad 25 godina da mi se jave. Hvala puno svima“, rekla je Milica u snimku na Instagramu.

Ova devojka, kojoj je 2009. godine odstranjen jedan bubreg, dok joj drugi funcioniše sa manje od 10 odsto, u više navrata je apelovala na sve ljude dobre volje da joj pomognu.

Kako je N1 ranije pisao, Milica ne može sebi da priušti dijalizu, jer joj je majka operisala aneurizmu u glavi i ima brata koji je osoba sa posebnim potrebama, otac joj je umro, a ona živi kao podstanar.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar