Zlatko Kokanović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Aktivista "Ne damo Jadar", Zlatko Kokanović, nakon razgovora na koji ga je pozvala Bezbednosno-informativna agencija rekao je da je na razgovor pozvan ciljano jer je danas trebalo da zajedno sa ostalim poljoprivrednicima bude na sastanku sa predstavnicima Vlade.

Kako je naglasio, BIA je vodila računa da razgovor ne pređe preko četiri sata i da ograničenja samim time nisu prekršena.

„Što se tiče službenika BIA bili su korektini. Doneli su mi doručak i bilo je i piće, nudili su i žestinu što naravno nisam prihvatio. Mislim da sam ciljano pozvan na ovaj razgovor jer sam danas trebalo da u 13.30 budem na sastanku sa poljoprivrednicima gde je trebalo da bude Miloš Vučević i Ana Brnabić. Očigledno da oni prethodnih sedam dana vrše ogromnu kampanju protiv nas i da im nije bilo baš milo da sedimo, da se oči u oči pogledamo“, istakao je Kokanović za N1.

Kako je naveo, biće prilika za susrete.

„Voleo bih da ih vidim u zatvoru i da im odem u posetu i da im odnesem paklu cigara jer sam ja dobio paklu cigara i pljesakavicu ali očigledno da su se zbog nekih komentara na našoj Facebook stranici službe uzbudile jer očekujemo sednicu 25. jula Skupštini Loznice“, naglasio je.

Agenciji Beta Kokanović je naveo da su ga pozvali kako bi videli da li zna ko je na Fejsbuk stranici tog udružena napisao da se „spreme suzavac, biber sprej i prsluci“, na šta je on odrično odgovorio.

Na toj sednici Skupštine, kaže, treba da se iz Prostornog plana tog grada izuzme Prostorni plan posebne namene rudnika Jadarita.

Podsetimo, aktivista Nebojša Petković obavestio je javnost o pozivu Kokanovića na informativni razgovor i da je stvaran razlog za to sastanak poljoprivrednika u Vladi koji, kako kaže, nema istu težinu sa Zlatkom i

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare