Foto:Nova.rs

Šta se sve može desiti kada vam Luna park stigne u grad? Osim osmeha na licima najmlađih, može doneti gorak ukus u ustima kod ostalih. Jer, zarad tog dečjeg smeška i realativno dobre zarade, za njima uglavnom ostaje pustoš. Najgore je što to svi vide, i po starom običaju, ćute.

Poznato šetalište pored obale Ibra u samom centru Kraljeva, koje u letnjem periodu privlači mnoge generacije iz ovog grada, izgleda kao da je prethodne noći bio poligon za vojne guseničare.

Prema saznanjima portala Nova.rs, ogromni kamioni koji prevoze opremu Luna parka, sinoć su se „provukli“ biciklističkim i pešačkim stazama, te travnjakom pored samog Ibra – ne bi li stigli do svog odredišta koje je stacionirano na sportskim terenima.

Foto:Nova.rs

Međutim, zbog svog gabarita i preopterećenosti, kamioni su se zaglavili. Zbog toga su vlasnici morali da angažuju guseničare koji bi kamione izvukli.

Epilog je – kao na slikama.

Foto:Nova.rs

„Sve su uništili. Svetiljku su oborili, mlada zasađena stabla, zemlju oko trotoara, i samu prelepu obalu. Za nas starije Kraljevčane je ovo tužno. Meni idu suze“, kaže Živko za Nova.rs.

On kaže da je sve uredno prijavio inspekcijama i komunalnoj miliciji.

I stvarno, komunalci su došli kako bi slikali i napravili izveštaj. Ali, prijava će najverovatnije nestati – jer počinioci nisu zatečeni na licu mesta, a svedoka nema.

Jedino što je poznato jeste da je Sportski centar „Ibar“ iz Kraljeva napravio ugovor sa vlasnicima Luna parka i omogućio im uz nekakvu naknadu da donesu zabavu u ovaj grad na Ibru.

Foto:Nova.rs

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar