Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Firma Brain WM Production dobila je treći put posao izrade reklamnog TV spota za Poštu Srbije, objavljeno je na Portalu javnih nabavki.

Pošta Srbije je, podsetimo, prve nedelje aprila objavila javnu nabavku vrednu 7,6 miliona dinara bez PDV, koliko je planirano da se izdvoji na ime izrade TV reklamnog spota za promociju nove aplikacije Pošte.

Prema podacima objavljenim na Portalu javnih nabavki ovaj posao dobilo je preduzeće za video produkciju i marketing Brain WM Production, u vlasništvu Zorana Palinića, piše N1.

Ovo je, prema podacima Portala javnih nabavki, treći put da preduzeće Brain WM Production dobija posao izrade TV spotova za Poštu.

Prethodna dva ugovora na ime „izradeTV spota i kreativnih rešenja, vizuala i ostalo za korporativne potrebe preduzeća“ sklopljena su 28. novembra 2022. godine i 17. jula 2023.

Prvi posao bio je vredan 7,6 miliona dinara bez PDV (odnosno 9,12 miliona dinara sa pdv) i podrazumevao je izradu dva TV spota od po 25 sekundi – jednog za promovisanje Poštinih paketomata i drugi za „usklađenost korporativnog identiteta i novogodišnjih i božićnih praznika“.

Vrednost drugog ugovora bila je ista – 9,12 miliona dinara sa PDV i podrazumevala je izradu dva reklamna TV sporta od po 30 sekundi u istu svrhu kao i prethodni.

O kakvoj aplikaciji je reč

Ovaj put, reklamni TV spot odnosi se na promovisanje nove aplikacije Pošte.

„Nova aplikacija Pošte Srbije za sigurnu i jednostavnu komunikaciju sa korisnicima – Pošta intenzivno radi na pripremi nove aplikacije koja će zameniti dosadašnje vidove komunikacije sa korisnicima i obezbediti potpuno bezbednu komunikaciju, čime će korisnike poštaskih usluga zaštititi od lažnih i prevarnih, SMS, vajber poruka i mejlova“, navodi se dokumentaciji dostupnoj na Portalu javnih nabavki.

Komunikacija Pošte Srbije sa korisnicima će se, kako se dalje ističe, „odvijati isključivo preko ove jednostavne aplikacije, koja će pored sadašnjih funkcionalnosti i usluga potencijalno sadržati i opciju putem koje će korisnici moći da izmire sve obaveze prema državi poput plaćanja poreza, računa za struju i vodu, kao i računa za komunalne usluge, i da izvrše druga plaćanja“.

***

BONUS VIDEO – N1 direktno o Telekomu, EPS-u i Pošti: Dejan Šoškić i Bogdan Petrović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar