Foto: Marko Radonjić/Nova.rs

Radova na putu danas će biti u zoni Surčinske petlje, a nastavljaju se i radovi na autoputu Beograd - Niš kod Vrčina i petlje "Niš jug", kao i kod Bele Zemlje i Pakovraće u okolini Užica.

Surčinska petlja

Na auto-putu E-75, u zoni Surčinske petlje, danas od 07.00 do 19.00 časova, radovi na zameni oštećenih dilatacija.

Radovi će se izvoditi u zaustavnoj i voznoj saobraćajnoj traci. Tokom izvođenja radova saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP „Putevi Srbije“.

Pročitajte još:

Autoput E – 75

Na auto-putu E-75, Vrčin-Mali Požarevac, u toku su radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova, u smeru Niš – Beograd, za saobraćaj su zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija zaustavnom i preticajnom saobraćajnom trakom iz suprotnog smera Beograd – Niš.

Iz smera Beograd – Niš, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP „Putevi Srbije“.

Foto: Marko Radonjić/Nova.rs

Na auto-putu E-75, petlja „Niš jug“ – petlja „Merošina“ – radovi na sanaciji kolovoza do 21. septembra. U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Niš – Leskovac, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Okolina Užica

Na putu Kneževići – Bela Zemlja – Užice u naseljenom mestu Bela Zemlja radovi uz naizmenično propuštanje vozila. Radovi se izvode svakog radnog dana u vremenskom periodu od 7.00 do 16.00 časova, subotom od 7.00 do 15.00 časova. Nedeljom se radovi ne izvode.

Pakovraće (Markovica) – Užice, radovi na pojačanom održavanju, do 1. septembra.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar