Foto: Shutterstock/EPA-EFE/MICHAEL ERREY

Opšte je poznato da se vlasnici nekretnina služe različitim trikovima kako bi uspešno prodali svoju imovinu. Međutim, vlasnik zemljišta na Kosmaju kao jednu od pogodnosti istakao je da se na samo sto metara od placa nalazi vila Novaka Đokovića. Čini se da mu je ovo uspelo - prema svemu sudeći, plac je prodat i to po ceni skoro četiri puta većoj od prosečne.

Na Kosmaju, u naselju Rogača, na prodaju je bio oglašen plac površine 55 ari. Cena je prava „sitnica“ – 275.000 evra, odnosno 5.000 po aru.

Inače, prosečna cena na ovoj lokaciji je 1.140 evra po aru.

PROČITAJTE JOŠ

Kako se navodi u oglasu, plac ima struju, vodu i gas, a i uknjižen je.

Na placu je dozvoljena gradnja objekta koji može da ima prizemlje, podrum i jedan sprat.

„Sa placa se pruža fenomenalan pogled,u pitanju je zapadno orijentisana sunčana strana“, navodi se u oglasu.

Međutim, posebnu pažnju privlači trik koji je vlasnik upotrebio kako bi prodao zemljište – blizinu Đokovićevog imanja.

Foto: Dragan Mujan/ Nova.rs

Naime, kako se navodi, u neposrednoj blizini, na oko 100 metara od placa, nalazi se imanje od 6,5 hektara koju su krajem 2020. godine kupili Novak i Jelena Đoković.

Čitavo imanje nalazi se na jednom brdašcu odakle se prostire pogled na dugačku ravnicu, u blizini nema veliki broj drugih kuća, te je privatnost zagarantovana, a čitav ranč je opremljen sigurnosnim kamerama i ličnim obezbeđenjem, kao i poslugom koja vodi računa o tome da domaćinima ništa ne fali. Pored toga, postoji nekoliko objekata koji se nalaze na imanju, kao što su kokošinjac, ali i konjušnica.

Iako je oglas još uvek dostupan na sajtu na kojem je oglašen, stoji obaveštenje da „predmet više nije dostupan“, što znači da je trik „upalio“ – plac je prodat.

BONUS VIDEO Vila Novaka Đokovića na Kosmaju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare